Rehberim

Fotoğrafçılar ve video içerik üreticileri için başlıca bilgi kaynağı olarak öne çıkan fotografium.com'un yeni platformu Rehberim'de fotoğraf ve video çalışmalarınıza seviye atlatacak harika kaynak içerikler sizleri bekliyor.

Video

DSLR Fotoğraf Makinesi ile Profesyonel Video Çekmek için Gerekli 9 Ekipman

DSLR kamera ile video çekmek oldukça basittir. Sadece video moduna geçip, kameranızı ilginç veya güzel bulduğunuz herhangi bir konuya yönlendirirsiniz. Fakat profesyonel çekimler yapacaksanız, doğru ekipmanları seçmelisiniz.

Devamını Oku
Ses

Videoda Harici Ses Kayıtçısı Kullanımı ve Kaliteli Ses Kaydının İncelikleri

Aynasız ve DSLR fotoğraf makineleri harika görüntüler çekme konusunda epey becerikliler ama iş ses kaydı almaya gelince oldukça yetersizler. Tertemiz ses kaydı almak için harici ses kaydı yapabilen portatif dijital kayıtçı almalısınız.

Devamını Oku
Mobil

Mobil Fotoğrafçılıkla İlgili Hiç Bilmediğiniz 12 Harika İpucu

Cep telefonu ile fotoğraf çekmek, odaklama, pozlama, kompozisyon ve düzenlemelere dikkat edildiği sürece oldukça kolaydır. Bu yazımızda mobil fotoğrafçıların bilmesi gereken 12 muhteşem ipucunu öğreneceksiniz.

Devamını Oku
Fotoğraf

Manzara Çekimleri İçin En Uygun Lensler ve Odak Uzaklıkları

Manzara fotoğrafçılığı için lens almak çetrefilli bir süreçtir ve işin açığı manzara için en doğru lens diye bir şey yoktur. Her lensin ve odak uzaklığının fotoğrafa etkisi ayrıdır. Manzara lenslerini anlattık.

Devamını Oku
Fotoğraf

Profesyonel Düğün Fotoğrafçılığı İçin Doğru Ekipman Seçimi

Düğün çekmek özveri ve beceri ister. Keskin fotoğraflar çekmek istiyorsanız doğru ekipmanları almalısınız. İşini yeni bir seviyeye taşımak isteyenler için tercih edilmesi gereken ekipmanları yazdık.

Devamını Oku
Video

Youtuber ve Vloggerlar için Tavsiye Ettiğimiz En Uygun Kameralar

Günümüzde birçok üretici çeşitli özellik ve fiyat aralıklarında yüzlerce kamera üretiyor. Kameraların karmaşık dünyasına adım atanlara VLog ve YouTube çekimleri için en uygun kameraları anlattık.

Devamını Oku